Google va lansa urmatorul Nexus, pe Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" in octombrie, odata cu viitorul iPhone 5

Potrivit unui nou raport publicat azi, Google va lansa primele device-uri care vor rula Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" in octombrie anul acesta, cel mai probabil pentru a crea o segment puternic de concurenta iPhone-ului 5.
Android "Ice Cream Sandwich" a fost anuntat oficial la conventia Google I/O 2011. Nu se stiu multe lucruri despre urmatoarea versiune de Android, insa este sigur ca va avea o functie de recunoastere a fetei si o interfata UI (user interface) renovata complet. Practic, urmatoarea versiune Android isi propune sa combine Android 2.3 "Gingerbread" si Android 3.0 "Honeycomb" intr-un singur sistem de operare care sa ruleze atat pe smartphone-uri cat si pe tablete.
Raportul vine din partea BGR, care citeaza o sursa din interiorul echipei de dezvoltare Android. Sursa sustine ca primul device Google care va rula pe Android 4.0 va fi un smartphone sau o tableta, si va aparea pe piata in octombrie anul curent.
Iata raportul BGR:
We’ve received some information from a source with knowledge of Google’s Ice Cream Sandwich plans, and it’s looking like the first Ice Cream Sandwich devices could start hitting the ground in as early as October. We have been told that Google is looking to push up the release of Ice Cream Sandwich devices as Apple’s iPhone 5 is expected in September or October, and the Mountain View-based company doesn’t want potential customers coming out of contracts (especially original DROID owners) and “drooling over the iPhone 5.”
In acelasi timp, iPhone-ul 5 este programat pentru toamna aceasta, undeva cel tarziu in octombrie. Asteptarile de la el sunt o grosime mai mica decat iPhone-ul 4, margini curbate, un procesor dual-core A5, precum si o camera cu mai multi megapixeli. Probabil va prezenta si un display de la margine la margine.
Urmatorul Nexus de la Google, Nexus Prime ar trebui sa apara si el aproximativ in acelasi timp. Noul smartphone Google va avea un procesor dual-core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, niciun buton hardware si un display de 720p Super SMOLED HD.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment