Iata mai multe detalii despre functia "Assistant" pentru recunoasterea vocii din viitorul iOS 5

Am raportat luna trecuta functia de recunoastere a vocii din viitorul iOS 5, descoperita de cei de la 9 to 5 Mac. Am aflat acum mai multe date despre ceea ce se va numi "Assistant" in viitorul sistem de operare.
Conform unui nou raport, parteneriatul dintre Apple si Nuance se bazeaza pe tehnologia Siri, care reprezinta de fapt un motor al functiei de recunoasterea a vocii in iOS 5. Se pare, totusi, ca Siri va face mai mult decat recunoasterea vocii si transformarea ei in text: conform dovezilor de mai jos, inteligenta artificiala a lui Siri va ptea cauta in agenda, email si calendar, si - de ce nu - chiar deschide aplicatii integrate in sistemul de operare iOS.
Iata si dovezile pentru toate viitoarele capacitati ale functiei Assistant pentru iOS 5, asa cum au fost esle descoperite de 9 to 5 Mac:
Daca inca nu ti-ai facut o idee clara despre cum functioneaza recunoastera vocii pe iPhone-ul de urmatoarea generatie, iata un clip care ofera mai multe informatii:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment