Inca odata, Apple raporteaza castiguri record pentru acest trimestru: peste 20 de milioane de iPhone-uri vandute

Apple a publicat azi castigurile inregistrate pentru al treilea trimestru fiscal si, asa cum era de asteptat, target-ul a fost depasit cu mult. Atat iPhone-ul cat si iPad-ul au atins recorduri in luna iunie si au fost factorii principali ai boom-ului Apple pentru acest trimestru.
O actiune in cadrul Apple a atins pretul de $400! Aceasta in conditiile in care abia maine va fi lansat OS X Lion, unul din produsele care va avea cea mai buna priza la public. In acest trimestru compania din Cupertino are un buget de $28,57 miliarde de dolari.
Dupa cum am spus, principalii factori care au contribuit la aceasta suma imensa sunt iDevice-urile. Apple a produs 20,34 milioane de iPhone-uri, adica cu 4 milioane mai multe unitati decat au prevazut analistii.
De asemenea, nici tableta iPad nu s-a lasat mai prejos. Apple a vandut 9,25 milioane de iPad-uri si a depasit orice asteptare in ciuda problemelor pe care le-a avut cu furnizorii de componente.
In concluzie, profitul Apple este de 125% pentru acest trimestru. Investitorii pot privi optimisti la viitor, dupa cum Apple va mai lansa o linie de produse chiar saptamana aceasta.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment