Noile MacBook Air de 13,3" si de 11,6" mai rapide, vor fi lansate saptamana aceasta!

Saptamana aceasta Apple va lansa oficial noua sa linie de produse MacBook Air. Aceste noi modele vor include port-uri Thunderbolt, optiuni pentru procesor i5 si i7, iar designul nu va suferi modificari majore fata de modelele precedente. Iata mai jos specificatiile complete pentru aceste doua noi modele:
11,6":
  • Modelul de baza va include  un procesor de 1,6 GHz, RAM de 2 GB si 64 GB stocare flash;
  • Configuratia mai scumpa include, de asemenea, un procesor de 1,6 GHz insa upgradeaza RAM-ul la 4 GB si stocarea flash la 128 GB;
  • In magazinul on-line va fi disponibil si un MacBook Air de 11,6" care va include un procesor de 1,8 GHZ, 4 GB de RAM si - pentru prima data pe un MacBook Air de 11,6 inchim 256 GB de stocare.
13.3":
  • Modelul de baza include un procesor de 1,7 GHz, 4 GB de RAM si 128 GB de memorie flash;
  • Configuratia mai scumpa va avea un procesor de 1,7 GHz, RAM de 4GB si memorie de 256 GB;
  • In magazinul on-line va fi disponibil la comanda un model cu procesor de 1,8 GHz, RAM de 4 GB si memorie flash de 256 GB.
Noul OS X Lion va fi lansat maine, deci este posibil ca si linia de Mac-uri ultraportabile "Air" sa apara tot in maxim 24 de ore, insa aceasta informatie nu este confirmata.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment