iPhone 4S sau "low-cost", din ce in ce mai aproape de noi - iata fotografii ale modelului!


Tinh te a publicat astazi o serie de fotografii care reprezinta, conform site-ului, un model de iPhone 4S, varianta mult mai ieftina a iPhone-ului 4. Site-ul Tinh te scrie:
Este greu de crezut, deoarece arata exact ca un iPhone 4 alb. Dar acest aparat poate rula mai rapid decat un iPhone 4, este mai usor in greutate, iar cele doua placi de sticla din fata si din spate au fost inlocuite cu plastic. Noi credem ca iPhone-ul ieftin (4S) va fi introdus pe piata cu o luna inainte de lansarea iPhone-ului 5 din septembrie. Ceea ce vedeti mai jos este iPhone-ul 4S.
Apple si partenerii sai sunt foarte secretosi in privinta produselor lor. Eu nu pot sa va spun decat ca aceste fotografii vin de la o sursa de incredere, confirmata de multi utilizatori iPhone 4.
Tinh te a fost sursa mai multor scurgeri de informatii, printre care chiar originalul iPhone 4, MacBook-ul de 13" si iPod touch-ul cu camera de 2 MP.
9to5mac au comentat cele trei probleme care reies din fotografiile de mai jos:
  1. iPhone-ul 4S ruleaza Cydia, ceea ce ar fi o premiera in comunitatea jailbreak-ului, deoarece niciodata un prototip al unui model nelansat de iDevice nu a mai fost vazut ruland aplicatia de jailbreal;
  2. Fotografiilenu sunt clare la difuzorul de sus de pe fata iPhone-ului, care arata de fapt un design depasit al primelor prototipe ale iPhone-ului 4. Pentru ca Apple e putin probabil sa se intoarca la acest design, nu putem spune decat ca blurr-ul din fotografii este intentionat;
  3. Este la fel de putin probabil ca Apple sa inlocuiasca fatetele de sticla ale iPhone-ului 4 cu plastic. Pana si iPod-ul touch are fata de sticla.
De aceea, mai multe site-uri de profil au concluzionat ca pozele de mai jos sunt de fapt ale unui prototip de iPhone 4 la care Apple a renuntat. Voi ce credeti?


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment