iPhone 5: "Complicat de ansamblat" datorita lipsei de materiale

Conform surselor de la Foxconn, generatia a cincea de iPhone-uri este "complicata de ansamblat". Foxconn si alti furnizori care au decis sa nu-si dezvaluie identitatea au declarat ca estimarile Apple pentru a lansa noul iPhone in Q3 sunt foarte agresive, cel putin din punctul de vedere al furnizorilor.

Compania din Cupertino a declarat ca este pregatita pentru a raspunde cererii de 25 de milioane de iPhone-uri de a cincea generatie, insa numai daca initial i se va permite sa produca numai cateva milioane de unitati pentru a le trimite apoi celor care le ansambleaza (Hon Hai) si a le testa acestora din urma capacitatea de productie.

Purtatorul de cuvand al Hoi Hai, Terry Gou, a recunoscut insa ca dificultatile pe care productia iPhone 5 le presupune au tinut compania pe loc. El a declarat: "ecranele tactile sunt atat de subtiri. Este cu adevarat dificil sa instalezi atate componente in iPhone-uri si iPad-uri". Declaratia a fost facuta luna trecuta, la intalnirea anuala a companiei Hoi Hai.

Numeroase stiri au atras atentia asupra faptului ca productia de iPhone 5 va fi incetinita si de comanda pe care HTC a facut-o furnizorilor Apple pentru driverele grafice S3.

Wall Street Journal a aratat ca toate indiciile confirma faptul ca iPhone 5 va fi mult mai subtire decat predecesorii sai, precum si mult mai usor. Inca o schimbare confirmata este aceea ca va folosi o camera de 8 megapixeli. In acelasi timp, totusi, planurile Apple de a distribui 25 de milioane de iPhone-uri de a cincea generatie pana la sfarsitul anului 2011 par a fi in afara ordinarului.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment