iPhone-urile furate in timpul revoltelor din Londra sunt neutilizabile acum!

Smartphone-urile reprezinta una din categoriile de produse cele mai furate in timpul revoltelor din Marea Britanie. Din toate smartphone-urile, iPhone-ul ocupa o pozitie de top in lista bunurilor furate.
Macworld UK a intrebat personal reprezentantii fiecarei retele de telefonie mobila din Anglia ce se va intampla cu smartphone-urile care au fot raportate ca fiind furate. Raspunsul pe care l-au primit este ca, cel putin pe teritoriul Marii Britanii, ele sunt inutile.
Atat persoanele, dar mai ales si magazinele (dupa ce termina de verificat inventarul) pot raporta retelelor de telefonie mobila din marea Britanie ce telefoane au fost furate, dupa IMEI. Dupa ce acest lucru se intampla, indiferent de ce SIM va fi introdus in respetivele telefoane, pe teritoriul Marii Britanii ele nu vor functiona.
Singura modalitate prin care cineva ar putea reusi sa foloseasca respectivele smartphone-rui este prin livrarea lor in afara tarii.
Mai multe vesti bune au venit din partea aceleiasi surse: daca hotii au proasta inspiratie sa deschida smartphone-urile furate cu SIM-urile inca introduse in ele, ei au sanse mari sa fie localizati si arestati in scurt timp.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment