Evenimentul Apple din aceasta toamna poate avea loc in data de 7 septembrie

Site-ul Kodawarisan  a oferit azi prima data specifica pentru evenimentul Apple din aceasta toamna: 7 septembrie (8 septembrie in Japonia). Conform site-ului japonez, Apple va organiza conferinta lor pe tematica iPod-ului miercuri, 7 septembrie.
Apple organizeaza conferinte anuale in prima parte a lunii septembrie, ultimele trei evenimente avand loc in datele de 1 septembrie 2010, 9 septembrie 2009 si 9 septemebrie 2008. Anul trecut Apple a prezentat noile iPod touch, iPod nano si iPod shuffle. Anul acesta, totusi, publicul asteapta ca Apple sa ofere informatii si despre mult-asteptatul iPhone 5. Sursa Kodawarisan a fost confirmata ca fiind una de incredere.
In anii precedenti, Apple a updatat iPhone-ul in vara, in timpul WWDC, lasand iPod-ul sa astepte pana in septembrie. Anul acesta, totusi, nu a existat nicio veste despre noul iPhone la WWDC, asa ca toata lumea e atenta la evenimentul din septembrie.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment