Jailbreak Apple TV 2G pe iOS 4.3 nepriponit (untethered) cu Seas0nPass!

Desi procesul de jailbreak este popular in general in randurile utilizatorilor de iPod touch, iPhone si iPad, trebuie sa stii ca este posibil sa faci jailbreak si la Apple TV, cu atat mai mult cu cat este vorba de un jailbreak nepriponit (untethered).
Jailbreak-ul se face prin soft-ul Seas0nPass, care a fost acum upgradat pentru a jailbreak-ui iOS 4.3 pentru Apple TV 2G.

Daca nu stiai, iOS 4.3 adauga mai multe functii la Apple TV 2G, in principal legate de serviciul revolutionar iCloud. Daca folosesti Apple TV 2G, vei putea acum sa vizionezi emisiuni TV pe care le-ai cumparat in trecut prin iTunes. Inainte puteai vizualiza numai emisiuni inchiriate numai prin Apple TV, insa acum bariera aceasta a fost data jos.

In plus, iOS 4.3 adauga si suport pentru site-ul video Vimeo, pe care veti gasi mai multe filme ale producatorilor care nu dispun de un buget asa de mare.

Daca esti familiar cu procesul de jailbreak pe alte device-uri iOS, te vei descurca de minune si cu Seas0nPass, procesul fiind acelasi in mare. Va trebui doar sa creezi un fisier personalizat IPSW cu programul, sa-ti introduci Apple TV-ul in starea DFU (Device Firmware Upgrade) prin apasarea simultana a butoanelor Menu + Down timp de 7 secunde, iar apoi sa incarci fisierul IPSW pe Apple TV-ul tau prin iTunes.

Pentru procesul de jailbreak nu vei avea nevoie de nimic altceva decat de ultima versiune de iTune si ultima versiune de Seas0nPass (vezi link mai jos), precum si de cablul micro-USB care a venit in pachet cu aparatul.

Jailbreak-ul iti va permite sa accesezi mai multi provideri de emisiuni si va transforma sistemul Apple TV intr-unul deblocat, ceea ce inseamna ca pe viitor mai multe modificari vor fi posibile pentru terminalul tau.

Apple TV este raspunsul Apple la piata crescanda a cutiilor set-top in lume. Prima data a fost lanat in ianuarie 2007 si se adreseaza celor care depind de iTunes pentru a le fi livrata media in general. Apple nu a prioritizat sub nicio forma Apple TV, Steve Jobs insusi declarand despre aparat ca face mai mult obiectul unui "hobby".




Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment