JailbreakMe 3.0 creste in popularitate - peste 2.000.000 de descarcari!

Jailbreak-ul on-line, care nu necesita conectarea iDevice-ului la PC / laptop, ci numai accesarea unei pagini web de pe acesta, a crescut enorm in popularitate, atingand cifra de 2.000.000 de descarcari de cand a fost lansat.
Cei doi factori care au facut JailbreakMe atat de popular este usurinta cu care acesta instaleaza jailbreak-ul pe iPhone, iPod touch si iPad si faptul ca ultimul sistem de operare pentru iDevice-uri, iOS 4.3.3 primeste acest jailbreak nepriponit (untethered).
Programul este atat de popular incat a intrat in atentia Apple si creatorii sau au avertizat ca iOS 4.3.4 va fi lansat in curand pentru a combate respectivul jailbreak.
Santinela.INFO a alcatuit un ghid complet de jailbreak cu JailbreakMe 3.0 din momentul in care acesta a fost lansat. El poate fi accesat aici (click).


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment