Locatiile retail Apple s-au bucurat de un succes enorm in ultimii 10 ani. Au primit numeroase premii pentru arhitectura si design si au crescut pur si simplu valoarea cladirilor in care se afla prin simplul fapt ca sunt Apple Store-uri.
Dar dupa cum stim, succesul este de obicei imitat! Asa ca in ultimele luni am vazut mai multe magazine Apple contrafacute sau false in China. Iata, totusi, ca din toti impostorii pe care i-am vazut pana acum, acesta pare a fi cel mai frumos magazin Apple fals:
Magazinul este situat intr-o cladire exceptionala de doua etaje din orasul Zhonshan, China. Ca si toate celelalte falsuri, are un interior tematic Apple, foarte multe produse Apple si mai multi angajati in tricouri albastre gata sa ajute clientii.
Dar ce il face pe acest impostor atat de special? In afara de faptul ca cladirea magazinului are geamuri edge-to-edge, etajul al doilea ii castiga magazinului fals mai multe puncte. Dupa ce achizitionezi un iDevice fals de la etajul 1, poti merge cu el sus pentru semnarea garantiei, probe si service.
Dar... atentie! La etajul 2 se petrec lucruri minunate: angajatii de acolo te vor ajuta sa faci jailbreak si chiar sa instalezi aplicatii crack-uite.
Asa ca... no comment!
Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment