Descarca de aici iOS 5 beta 6 pentru iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch si iPad

Daca folosesti deja o versiune de iOS 5 beta (1,2,3,4 sau 5), ar trebui sa stii cu atat mai mult ca iOS 5 Beta 6 a fost lansat acum cateva momente. Daca esti developer inregistrat Apple, poti descarca legal noua versiune beta imediat.

Lansarea noii versiuni Beta a sistemului de operare iOS 5 la numai doua saptamani dupa ce iOS 5 Beta 5 a fost lansat ne indica faptul ca Apple se grabeste sa termine testele pe iOS 5 inainte de lansarea sa oficiala, programata pentru aceasta toamna.

Singura modalitate de a descarca iOS 5 Beta 6 legal este contul de developer inregistrat Apple, care poate fi achizitionat pentru $99 pe an de aici. Contul de developer Apple iti va da acces la toate versiunile Beta anterioare si iti va permite sa accesezi mai multe unelte si documente destinate developerilor.


Update-ul la iOS 5 Beta 6 poate fi facut in doua feluri: prin utilizarea funtctiei over the air (OTA), care permite upgrade-ul fara sa mai conectezi iDevice-ul la calculator (nu va functiona daca iDevice-ul are jailbreak facut) sau, a doua varianta, prin iTunes. Daca alegi a doua varianta, trebuie sa upgradezi la iTunes 10.5 Beta 6 pentru a-ti sincroniza apoi device-ul.


iOS 5 a fost prezentat prima oara anul acesta in cadrul Apple WWDC (World-Wide Developer Conference) si include mai mult functii revolutionare pentru terminalele mobile. Dintre acestea, mentionam: Notification Center, care va strange toate notificarile trimise de aplicatie si le va prezenta pe o pagina fara a interveni in alte activitati, Newsstand, care organizeaza toate aplicatiile apartinand publicatiilor, un nou si mult mai puternic Safari mobil (in special pe iPad), integrarea Twitter, si altele. Citeste tot ce aduce nou iOS 5 aici.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment