Mai multe detalii despre biografia lui Steve Jobs: aceasta nu e legata de vreun declin in sanatatea directorului executiv Apple

Inainte de toate, sa va prezint si copertile 1 & 4 ale cartii (click pentru marire):
...frumos, nu?
Biografia lui Steve Jobs se bazeaza pe 40 de interviuri si alte publicatii conduse de Simon & Schuster. Coperta 1 (vezi foto sus, dreapta) este de fapt o fotografie facuta de artistul Albert Watson . Dar coperta 4, din spate? Revista Fortune ne arata ca aceasta este o fotografie facuta de Norman Seeff si il reprezinta pe Jobs in pozitia lotus cu un Macintosh care rula sistemul de operare Rolling Stone in ianuarie 1984. Asa cum arata fotografia de mai sus, in afara de titlul si autorul volumului, nu mai este scrisa nicio alta informatie pe cele doua coperti exterioare ale cartii.
Fanii Apple au parte de o surpriza placuta, adica o lansare reprogramata de pe 6 martie 2012 pe 21 noiembrie 2011. Evident, biografiile oamenilor importanti se scriu in momente in care viata acestora a luat deja sfarsit sau cand se considera in general ca evenimentul tragic este pe cale sa se intample. Insa toate sursele ne asigura ca schimbarea datei nu are nimic de-a face cu starea de sanatate a lui Steve Jobs, care si-a luat un concediu de sanatate pe o perioada nedeterminata in ianuarie anul acesta. Revista Fortune scrie:
It’s actually not related to any decline. I turned most of the book in this past June. It’s now all done and edited. The March 2012 date (or whatever date it was) was never a deeply-considered pubdate. Like the original cover design, it came about because the publisher wanted to put something in the database last spring.
 Iata si descrierea pe care biografia o are pe Amazon:
From bestselling author Walter Isaacson comes the landmark biography of Apple co-founder Steve Jobs. In Steve Jobs: A Biography, Isaacson provides an extraordinary account of Jobs’ professional and personal life. Drawn from three years of exclusive and unprecedented interviews Isaacson has conducted with Jobs as well as extensive interviews with Jobs’ family members, key colleagues from Apple and its competitors, Steve Jobs is the definitive portrait of the greatest innovator of his generation.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment