Cazul Apple vs Samsung: Samsung poate vinde din nou in Uniunea Europeana; Apple a falsificat dovezi!

Apple a castigat recent o injunctie preliminara in cadrul procesului pe care i l-a intentat companiei Samsung, pe baza faptului ca Samsung Galaxy Tab 10.1 incalca mai multe brevete Apple. Injunctia prevedea ca Samsung sa nu mai vanda produsele Samsung Galaxy Tab 10.1 si Samsung Galaxy S pe teritoriul Uniunii Europene (cu exceptia Olandei).
Dar se pare ca Apple se preteaza si la jocuri murdare. Un raport recent arata ca Apple a falsificat dovezile impotriva Samsung Galaxy Tab, astfel incat judecatoria din Germania care a interzis produsele Samsung a decis acum sa revoace decizia sa.
Publicatia olandeza Webwereld.nl a aratat ca o simpla comparatie intre Galaxy Tab si iPad 2 demonstreaza ca dovezile Apple au fost falsificate. Mai specific, imaginea Galaxy Tab a suferit schimbari la proportia sa  astfel incat in dovezi pare identic cu iPad-ul 2, in timp ce in realitate este mai mica.
Notam, totusi, ca Apple a prezentat mai multe dovezi decat fotografia de mai sus. CNET relateaza ca interdictia pentru tableta Samsung a fost ridicata in toata Uniunea Europeana, mai putin in Germania:
“The lifting of the temporary injunction is in effect at least until Apple and Samsung meet again in court on August 25 to present arguments over the future of Tab sales in Europe.”
A falsificat sau nu Apple dovada? Este inca neclar si ne bazam la ora actuala numai pe doua rapoarte. Insa daca echipa legala Apple s-a implicat in asa ceva, putem presupune ca Apple este o companie care nu va face niciun compromis pentru a castiga.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment