MenuPop iti permite sa accesezi meniul unei aplicatii pe Mac de oriunde! Gratuita numai azi, descarca MenuPop de aici

Daca si tu ai fost vreodata indispus de faptul ca, in timp ce folosesti aplicatiile Mac, trebuie sa navighezi pana la marginea superioara a ecranului pentru a accesa bara meniului, acum ai o solutie mai usoara pentru a-ti controla aplicatiile. MenuPop iti permite sa accesezi bara de meniu de oriunde din aplicatie!
Practic, MenuPop (click aici pentru descarcare) transforma meniul pentru aproape orice aplicatie intr-unul contextual, pe care il poti accesa printr-un shortcut (vezi foto). Unealta este in special folositoare daca folosesti mai multe monitoare, dupa cum un singur monitor poate afisa in mod normal bara de meniu.
Mai mult, aplicatia este extrem de folositoare pentru cei care isi petrec mult timp in full-screen-ul oferit de Mac OS X Lion, deoarece bara de meniu este mai greu de accesat din modul full screen.
Dar, cel mai important este ca e GRATUITA ACUM, numai azi, pentru urmatoarele ore. Asa ca sari in schema si descarca MenuPop din Mac App Store cat mai rapid (click aici pentru descarcare).

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment