Noi componente iPhone 5 au fost facute publice - iata care sunt!


Apple ar trebui sa-si lanseze viitorul iPhone (sau viitoarele iPhone-uri, daca includem si versiunea iPhone 4S) in urmatoarele sapamani. La tzanc ne-au picat si urmatoarele componente in casuta de email. Componentele publicate pana acum nu ne-au spus prea multe despre viitorul iPhone, insa acestea... chiar conteaza :)

9to5Mac sustine ca acete componente apartin 100% iPhone-ului 5. Imaginile au fost prima data publicate de Greek-iPhone.com si au ca subiect o camera de inalta rezolutie cu un flash LED si un cablu audio modificat.

Desi au existat zvonuri ca iPhone-ul 5 va fi dotat cu o camera de 8 MP, nu am vazut inca asa ceva ca si componenta. Imaginile prezentate aici nu confirma acest zvon, dar lasa sa creada ca e probabil! Cei de la Greek-iPhone ne spun urmatoarele:


Camera pe care o vedeti in fotografii este foarte diferita de camerele de pe iPhone-urile precedente. Aceasta este rotunda si pare sa aiba mai multi megapixeli.
Site-ul grecesc a inclus si o fotografie cu un cablu aufio care ar fi atribuit iPhone-ului 5, insa e cel putin ciudat ca butoanele de volum sun tpozitionate pe partea dreapta a aparatului si nu pe stanga (ca pana acum):


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment