O noua reclama pentru iPad 2 face referire la OS Lion pentru iPad


Duminica Apple a lansat o noua reclama pentru iPad 2 care contine o trimitere subtila la noul sistem de operare pentru Mac, OS X 10.7 Lion.
Intitulat "We'll Always", spot-ul publicitar arata cum iPad-ul 2 permite utilizatorilor sa experimenteze lucrurile asa cum au facut-o dintotdeauna:
Nu ne vom opri niciodata din a ne impartasi memoriile. Sau in a citi o carte buna, Vom gati intotdeauna cina si vom sustine echipa noastra preferata. Vom merge la intalniri, vom face video-uri in casa si vom invata lucruri noi. Dar cum vom face toate acestea nu va mai fi niciodata la fel.
Spot-ul a atras atentia rapid deoare contine o referinta oblica la Max OS X Lion. In timpul sectiunii "invatam lucruri noi" ale reclamei, un copil scrie cuvantul "Lion" langa o fotografie a unui leu. Specialistii au opinat deja ca aluzia este intentionata si in niciun caz o coincidenta.
Apple a anuntat saptamana trecuta ca a vandut 9,25 milioane de unitati iPad in Q3. In acelasi timp, miercurea trecutaApple a lansat Max OS X Lion. Iata si clipul publicitar original Apple:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment