V-a placut Google Books pentru iPhone, iPad si iPod touch? Acum a fost eliminat din App Store!


Wall Street Journal raporteaza ca Apple a inceput revizia tuturor aplicatiilor din App Store pentru a se asigura ca acestea nu contin link-uri catre site-uri terte pe care se pot efectua plati. Printre cele mai cunoscute aplicatii se numara chiar si cele ale gigantilor Wall Street Journal si Kobo, o aplicatie a unei companii din Canada care comercializa carti electronice (eBooks).
Dar surpriza cea mare a fost eliminarea Google Books din App Store. Fotografia atasata arata ceea ce obisnuia sa fie Google Books pentru iPad.
La ora actuala, niciun reprezentant Apple sau Google nu a dorit sa comenteaze retragerea (sau, mai bine zis, interzicerea!) Google Books din App Store. Wall Street Journal scrie:
Google Inc., which competes with Apple to sell e-books and other content, also appeared to have been affected. Google Books, a mobile app that lets people buy e-books, among other things, wasn’t available in the iTunes app store as of Sunday night. A Google spokesman declined to comment.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment