Prima conventie Jailbreak MyGreatFest e programata pentru septembrie, in Londra

Fanii impatimiti ai jailbreak-ului pot sa inceapa sa se intereseze de preturile biletelor de avion catre Londra in aceasta toamna, deoarece in septembrie are loc conventia MyGreatFest, la Londra.
Conventia isi propune sa atraga jailbreakeri din toata lumea. Acolo, publicul va putea asista la prezentari despre jailbreak, la sesiuni de intrebari si raspunsuri, vor putea participa la discutii despre scrierea soft-ului de jailbreak purtate cu cei mai renumiti hackeri si jailbreakeri si, desigur, vor lua pranzul alaturi de acestia.
MyGreatFest este programat pentru 17 septembrie 2011 la The Old Truman Brewery, pe Brick Lane in Londra. Biletele sunt deja puse in vanzare si pretul lor variaza de la 17 lire ($27) pentru copii pana la 27 de lire ($43) pentru adultii de peste 16 ani. Bilete pot fi achizitionate cu pret redus si de catre grupuri. Un numar deocamdata necunoscut de bilete V.I.P. este disponibil pe baza de invitatie din partea organizatorului Craig Fox.
Craig Fox a declarat pentru ReadWriteWeb ca, daca totul decurge conform planului, primul jailbreak oficial pentru iOS 5 va fi prezentat la conventie. Daca noul iPhone va incepe sa fie livrat inainte de 17 septembrie, organizatorul a declarat ca publicul are toate sansele sa-l vada pe acesta la conventie deja jailbreak-uit.
Fox a mai declarat ca raspunsul la MyGreatFest din partea potentialilor membri ai publicului a fost uluitor si ca deja a pus la punct si urmatorul MyGreatFest din 2012, la San Francisco. Data exacta pentru acesta din urma va fi anuntata candva in octombrie.
Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment