Procesorul A6 a inceput sa fie construit de Apple. Toata productia e retrasa de sub Samsung

Reuters a anuntat ca producatorul TSMC din Taiwan a initiat productia de procesoare A6 pentru viitoarele aparate Apple. Desi nu au putut prezenta nici macar un prototip al procesorului, TSMC au declarat ca decizia de productie a fost "autorizata".
In acelasi timp, Apple va retrage productia de sub Samsung, care a construit procesorul dual-core A5 pentru iPad 2. Acelasi procesor A5 va sta cel mai probabil si la baza iPhone-ului de a cincea generatie, care trebuie sa apara pe piata pana la sfarsitul acestui an.
Procesorul A6 este prevazut pentru viitorul iPad 3, candva in primul trimestru al anului 2012. Istoria Apple a aratat ca iPad-ul este de obicei primul device dintre iPhone, iPod touch si iPad caruia i se aplica upgrade-uri in materie de hardware esential (procesor, memorie etc.).
Cu toate acestea, nu este exclusa nici posibilitatea ca Apple sa incerce procesorul A6 pe urmatorul sa iPad 2 Plus sau "iPad HD", care ar trebui sa fie lansat in aceasta toamna.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment