Cum sa introduci utilizatori multipli pentru iPad (aplicatie de jailbreak)

Cand Apple a lansat iPad-ul toata lumea l-a perceput ca un device compatibil cu nevoile fiecaruia din familie: tata putea sa citeasca ziarul, mama o reteta de gatit, sora putea sa-si lase un status pe Facebook iar tu puteai sa facai ce vrei cu el in restul timpului.
Ei bine, iPad-ul s-a dovedit a nu fi atat de user-friendly cu utilizatori multipli, ci se preteaza mai degraba unui singur posesor: are un singur wallpaper, un singur cache pentru Safari, o singura configuratie a setarilor s.a.m.d.
Un simplu tweak de jailbreak vine sa schimbe acest lucru. Este vorba de iUser, o aplicatie care, odata instalata, iti transorma iPad-ul intr-un adevarat decive multi-user, asa cum sunt si PC-urile sau Mac-urile.
Pentru a-l instala, trebuie sa faci jailbreak iPad-ului tau, sa cauti "iUser" in Cydia si sa instalezi aplicatia. iUser iti va aparea in meniul Settings (Configurari), sub Extensii. De acolo vei putea seta utilizatori si parole pentru fiecare.
Fiecare user isi poate selecta o parola pentru a fi sigur ca alti useri nu ii  vor accesa datele personale, ceea ce apropie iPad-ul caruia i s-a facut jailbreak (click pentru ghid complet) de un adevarat ordinateur, dupa cum ar zice francezii. Dar destul cu vorba, haideti sa vedem ce poate face iUser:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment