Puteti pre-comanda iPhone 5 incepand cu 30 septembrie. iPhone 5 va fi lansat pe 7 octombrie

Apple va incepe sa vanda retail urmatoarea generatie de iPhone vineri, 7 octombrie. Sursele care au confirmat aceasta data transmit si ca Apple era indecis asupra datei lansarii iPhone-ului 5 (intre 7 octombrie si 14 octombrie), insa au hotarat sa aleaga prima data, la care producatorul iPhone-ului va adauga si posibilitatea de a pre-comanda noul terminal mobil.
Pre-comenzile vor fi deschise undeva la sfarsitul lunii septembrie. Apple nu a fixat data la care vom putea plasa comenzile pentru iPhone 5, insa dezbate intre joi, 29 septembrie si vineri, 30 septembrie. Data de 30 septembrie este mai probabila.
Zvonurile ne spun ca Apple va lansa deodata doua modele de iPhone: unul care vine ca un upgrade la iPhone-ul 4 (numit iPhone 5), iar altul care este o varianta mai ieftina a iPhone-ului 4 (numit iPhone 4S). iPhone-ul 5 va fi echipat cel mai probabil cu un procesor dual-core A5, o camera foto de 8 megapixeli si va avea pre-instalat sistemul de operare iOS 5.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment