Samsung Galaxy S II renunta la butonul care copia iPhone-ul si adopta un design specific Android


In noua sa reclama la Samsung Galaxy S II, la care ne vom referi intr-o postare viitoare cat de curand, Samsung arata ca butonul hardware de pe fata terminalului mobil este schimbat.

Mai precis, Samsung inceraca sa renunte la tot ceea ce ar putea servi drept argument pentru un nou proces intentat de catre Apple. Si nici nu este de mirare, avand in vedere scandalul la care s-a ajuns. Mai nou, Samsung a ajuns sa apeleze la filmul din 1968 2001: A Space Odyssey al lui Kubrick pentru a arata ca brevetul Apple asupra iPad-ului nu este justificat.


Iata si clipul publicitar pentru noul Samsung Galaxy S II. Daca si tie ti se pare ceva ciudat in el, stay tuned pe Totul despre iPhone, pentru ca urmeaza sa-l comentam si sa aratam de ce Samsung nu va ajunge niciodata nici macar la genunchiul Apple:



Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment