Skype pentru Windows integreaza acum Facebook


Skype a fost lansat acum 8 ani, timp in care s-a impus pe piata ca un adevarat lider al telecomunicatiilor on-line, cu peste doua treimi de miliarde de utilizatori in toata lumea. Compania a experimentat mai multe schimbari de-a lungul timpului, mai ales in ultimele 12 luni, cand a cautat sa integreze mai multe medii de comunicare in aplicatia sa pentru Windows. Unul dintre aceste medii este Facebook.
Serviciile Skype au devenit o necesitate pentru unii, in special pentru cei care calatoresc de-a lungul lumii sau cei a caror familie traieste in alta tara. Skype utilizeaza VoIP (Voice over Internet Protocol) si a schimbat modul in care vorbim si pastram legatura cu cei pe care iubim de departe.
Daca si tu rulezi Skype pe Windows, ar trebui sa stii ca ultima versiune, care a fost lansata astazi, a adus importante upgrade-uri aplicatiei. Un simplu click pe noua functie "Friends List" si poti vizualiza toti prietenii tai de pe Facebook. Poti updata statutsul tau de Facebook acum prin Skype, poti vizualiza comentarii si da click pe "Like" la diferite postari ale contactelor tale de pe Facebook.
Din pacate, adaugarea si vizualizarea fotografiilor pe Facebook prin Skype este momentan imposibila, insa foarte probabila pentru o versiune viitoare.
Pe langa imbunatatirea serviciului de networking social, mai multe upgrade-uri fac apelul video mult mai stabil. De asemenea, noi emoticoane si animatii completeaza savoarea acestui update.
Daca doresti sa utilizezi Skype pentru Windows, recomandam descarcarea ultimei versiuni de aici (click) sau upgrade-ul automat din interiorul oricarei aplicatii anterioare Skype (click pe "Help" > "Check for Updates").
Pentru cei care nu stiu, Skype a fost achizitionat de Microsoft pentru $8,5 miliarde de dolari. Suma uriasa si, pesemne, exagerata, se datoreaza faptului ca Microsoft nu a dorit sa lase Skype pe mana Google. Din moment ce Microsoft are deja un produs similar Skype, anume Windows Live Messenger, care numara 330 milioane de utilizatori activi in fiecare luna, ne lasa de inteles ca ne putem astepta la o fuziune intre cele doua aplicatii de mesagerie instanta (Skype si WLM) pe viitor.
Microsoft a inceput deja, de altfel, integrarea software-ului Skype in Xbox 360 si smartphone-ul Windows Phone.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment