Un angajat Apple, fotografiat in timp ce utiliza iPhone 5?



9to5mac.com a publicat astazi fotografia atasata, pe care au primit-o aseara la redactie. Cel care a expediat fotografia sustine ca persoana luata in cadru este un angajat Apple, iar iPhone-ul din mainile sale este chiar viitorul model iPhone 5 care va fi lansar in septembrie. Fotografia a fost facuta in metro-ul din San Francisco. Utilizatorul a mai transmis ca a reusit sa vada destul de bine aparatul, chiar daca fotografia pe care a facut-o lasa de dorit.
9to5mac l-au contactat telefonic pe cel care a expediat fotografia, pentru a-i verifica background-ul. Au ramas profund surprinsi sa vada ca ceea ce expeditorul le-a transmis este veridic. Iata ce informatii a mai oferit acesta:
Acest protorip de iPhone pare mai subtire decat iPhone-ul 4 actual, insa in acelasi timp este mai intins pe suprafata. Marginile sunt rotunjite si din metal, asemanatoare Samsung Galaxy Tab 10.1, dar ar putea in acelasi timp sa functioneze ca o antena. Spatele este curbat, facut din sticla sau plastic. Arata prea frumos pentru a fi o copie ieftina chinezeasca.
Informatorul nu a reusit sa vada butonul Home de pe ecran, iar logo-ul Apple a stat si el acoperit majoritatea timpului, mai putin in momentul in care fotografia de mai sus a fost facuta. Se pare ca utilizatorul suspect a fi angajat Apple incerca sa ascunda ca ce are in mana este mai mult decat un simplu smartphone.
Aparatul din fotografie este prea subtire pentru a fi un iPhone 3G / 3GS si prea rotund pentru a fi un iPhone 4. Spatele negru exclude posibilitatea ca acessta sa fie un iPod touch.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment