Sn0wbreeze pentru jailbreak iOS 5 a fost updatat pentru a suporta iOS 5 beta 3

Ieri scriam, in premiera in Romania, ca MuscleNerd din partea iPhone Dev Team a confirmat ca iOS5b3 suporta jailbreak cu versiunea de RedSn0w de luna trecuta. Noua versiune beta a iOS 5 are unele functii destul de interesante, cum ar fi panoul de control care permite renuntarea la butoanele hardware ale iDevice-urilor.
iH8Sn0w a updatat Sn0wbreeze pentru a putea face jailbreak aceluiasi iOS5b3, destinat de data aceasta numai developerilor si celor care folosesc iTunes 10.5 beta 3. Ei pot descarca Sn0wbreeze de aici (click).
Instructiunile de jailbreak raman aceleasi ca la ultima lansare: Selectarea ISPW-ului de iOS5b3 cu Sn0wbreeze, selectare "Install Cydia" si inroducere in DFU Mode. In orice caz, dat fiind ca e un jailbreak destinat developerilor, este recomandat ca restul utilizatorilor sa astepte versiunea finala de iOS 5 inainte de a incerca asa ceva.

 
Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment