Dupa ani intregi de asteptare, iOS 5 va face posibil tonul de apel personalizat

iOS 5 beta 3 a fost lansat pentru developeri ieri si a venit cu unele facilitati destul de interesante. Daca scriam adineauri despre gesturile care permit eliminarea butoanelor hardware, trebuie sa ne indreptam acum atentia asupra unui update neanuntat de Apple: posibilitatea de a-ti selecta propriile tonuri de apel.
Apple a facut foarte bine ca nu a anuntat acest upgrade esential pe care orice alt telefon vechi de 10 ani il are! Ar fi urmat o puternica lovitura publicitara cum ca Apple se lauda din nou ca a introdus in 2011 functii pe care alte vechituri le au din anul 2000. Si asa mai departe.
In orice caz, pentru a selecta tonul de apel in iOS 5 trebuie sa selectez Settings (Configurari), apoi Sounds (Sunete). Acolo vei putea selecta tonurile (eventual, piesele) pe care le doresti.
Mentionam ca pana acum singura posibilitate de a folosi tonuri de apel personalizate a fost prin jailbreak sau prin mai multe aplicatii din App Store care costau destul de mult. Chiar Apple, in 2007, a permis utilizatorilor sa creeze tonuri de apel in iTunes in schimbul a $0,99 per ton de apel. Evident, propunerea nu a avut niciun ecou, dat fiind ca o melodie intreaga in format MP3 costa aproximativ tot atat pe internet.
Tonul de apel personalizat in iOS 5 este, totusi, o functie pe care trebuia sa o trecem in revista, cu toata rusinea pe care o presupune pentru producatorul Apple.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment