Tweak de jailbreak pentru recuperarea SMS-ului pentru iPhone


Tuturor ni s-a intamplat sa pierdem controlul asupra a ce stergem si ce pastram din mesajele pe care le primim pe iPhone; daca doresti sa recuperezi ce ai pierdut din SMS-urile tale, trebuie sa stii ca acum exista o solutie care te sprijina aproape in totalitate.
UndeleteSMS este o unealta de jailbreak care costa $6,99 in Cydia si care se bazeaza pe o mica invazie in Spotlight si baza de date SMS pentru a-ti recupera mesajele. Odata ce a gasit informatia de care are nevoie, ofera posibilitatea copierea textului recuperat intr-un email, SMS, notita, s.a.m.d.
Operarea aplicatiei este extrem de simpla: trebuie doar deschisa si accesata prin apasarea butonul "OK":
Fara indoiala, utilitatea aplicatiei o face de dorit pe fiecare terminal iPhone. Cu toate acestea, nimeni nu poate garanta ca va functiona! Aplicatia nu ii poate ajuta cu nimic pe utilizatorii a caror mesaje au fost sterse de Spotlight. Prin urmare, rata de reusita a aplicatiei este mai mare pentru mesajele sterse recent decat pentru cele vechi.
Recomandam si vizionarea demonstratiei de mai jos inainte de achizitionarea aplicatiei.
Vei avea nevoie de un iPhone cu jailbreak pentru a rula orice aplicatie din Cydia. Poti urma ghidurile de aici (click) pentru a face jailbreak iPhone-ului tau pe iOS 4.3.5 sau de aici (click) pe iOS 4.3.4. Daca rulezi iOS 4.3.3, click aici pentru un ghid complet de jailbreak. Daca ai instalat deja iOS 5, poti face jailbreak fara probleme urmand unul din aceste ghiduri (click).

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment