Un nou zvon a fost lansat de fanii Apple: 30% - 40% din telefoanele Android sunt rebuturi


Ieri un zvon teribil a cuprins lumea internauta: de la 30 la 40%, toate device-urile care ruleaza pe Android ar ajunge, chipurile, in service-uri. Am ales in mod special sa nu scriu despre asa ceva, deoarece era pesemne exagerat si rau-voitor. Iata ca acum zvonul a fost dezmintit, prin simpla expunere a sursei sale.
Oricum, daca device-urile care ruleaza pe Android ar fi asa de proaste, de ce atati utilizatori isi mai pun inca increderea in platforma pe care Google le-o ofera? Este dovedit ca o rata asa mare de rebuturi ar trage orice afacere in jos, invariabil. Cu toate acestea, platforma Android inregistreaza un numar important de returnari ale device-urilor pe care ruleaza, deoarece majoritatea utilizatorilor care incearca Android pentru prima data in viata lor gasesc sistemul de operare prea complicat si returneaza telefoanele din frustrare. Acesta pare sa fie, cel putin, principalul motiv pentru numarul crescut de returnari in Statele Unite ale Americii.
Acum, 550.000 de device-uri Android sunt activate zilnic (conform Google). Cifra oficiala de rebuturi este, conform aceleiasi surse, "cu mult mai mica de 30%". Asa ca... atentie la zvonuri!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment