Un anunt de angajare Apple indica lansarea iPhone 5 in august

Pe site-ul Reed (un fel de ejobs.ro pentru britanici) a aparut astazi un anunt care le-a atras imediat atentia celor de la Cnet.uk. Apple angajeaza, prin recruiter-ul lor, Gekko Ltd., un specialist in vanzari iPhone, pentru "un proiect captivant de 5 zile pe saptamana, de marti pana sambata". Perioada de desfasurare a proiectului este intre 16 august si 29 octombrie, in cadrul magazinelor retail din Marea Britanie.
Din studiile celor de la Cnet.uk, de fiecare data cand Apple lanseaza astfel de oferte de joburi project-based, ei aduc in magazine un produs nou. Mai mult, ei au descoperit ca Apple se foloseste de acelasi recruiter de fiecare data, anume de Gekko Ltd., care a primit numeroase premii in urma cooperarii sale cu gigantul american.
Toate acestea converg spre o lansare iPhone 5 in august, in ciuda tuturor anunturilor oficiale conform carora aceasta nu va avea loc decat cu o luna mai tarziu.
Acum doua saptamani Santinela.info a prevazut o lansare a noii generatii de iPhone in august, asa ca stirea bomba nu ar veni decat sa ne confirme ca am avut dreptate!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment