Apple a cumparat iPhone4.com si whiteiphone.com

Dupa mai mult de un an dupa ce a lansat iPhone-ul de a patra generatie, Apple a cumparat in cele din urma domeniul on-line iPhone4.com, la doar cateva zile dupa ce a achizitionat si whiteiphone.com. Pretul achizitiilor nu a fost facut public, dar ele sunt cu atat mai intrigante cu cat Apple a decis sa-si asigure un domeniu pentru un produs care se apropie de sfarsitul zilelor sale, in timp ce domenii precum iPhone5.com, iPhone6.com, iPhone7.com, iPhone8.com etc. raman neachizitionate de companie.
Mai mult, Apple nu detine iPad.com si - de fapt - niciun domeniu legat de iPad-uri, desi a trecut deja mai mult de un an de cand produsul a fost lansat. Astazi, detinatorul domeniului iPad.com se bucura de un trafic de peste 100.000 de vizitatori pe zi, numai datorita numelui domeniului sau (site-ul este lipsit de orice continut relevant).
Apple nu detine nici domeniul iBooks.com sau iBookstore.com, cu atat mai putin MacBook.com. In schimb, a platit peste un milion de dolari pentru domeniul iPhone.com in 2007, achizitionandu-l de la un om de afaceri newyorkez. Printre domeniile pe care stim cu siguranta ca sunt detinute de Apple se numara, totusi, iPod.com, iMac.com, iWork.com si iTunes.com.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment