Un manager Carrefour din Belgia a fost sedus pe Facebook timp de 5 luni si apoi jefuit

Dupa 5 luni in care a fost sedus pe Facebook de catre o femeie fictiva, in spatele careia se ascundeau de fapt doi barbati sarlatani, un manager al unui supermarket Carrefour Express din Belgia a fost jefuit de acestia la prima intalnire.
Domnisoara fictiva "Katrien Van Loo" i-a dat intalnire managerului Carrefour chiar in apropierea locuintei sale. Astfel, cei doi talhari l-au batut si l-au legat la gura si ochi pe managerul naiv, pentru ca mai apoi sa-i jefuiasca atat casa cat si locul de munca!
Deoarece toate mergeau struna, la un moment dat a aparut si un al treilea complice, care a mai efectuat o razie de jafuri in aceleasi locatii. Nu exista la ora actuala estimari pentru cat exact a fost furat din apartamentul managerului sau din magazinul de care acesta raspundea. CCTV a alcatuit, cu toate acestea, un colaj pentru a vizualiza cum au operat talharii:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment