Vor exista probleme pentru utilizatorii iPhone 3GS pe iOS 5?

Acum cateva saptamani unele zvonuri spuneau ca viitorul iOS 5 de la Apple nu va mai fi suportat de iPhone-ul 3GS. Spre bucuria posesorilor de 3GS, Steve Jobs a dezmintit personal aceste zvonuri si a confirmat compatibilitatea modelului de iPhone 3GS cu sistemul de operare 5 care va fi lansat in aceasta toamna.
Intrebarea care persista este, desigur, cum se va comporta iPhone-ul 3GS pe iOS 5, din moment ce nu dispune de procesorul puternic de care iPhone-ul 4 beneficiaza si, desigur, nu va fi comparabil cu viteza presupusului procesor A5 cu care va fi dotat iPhone-ul de generatia urmatoare (iPhone 5).
Versiunea beta a iOS 5 a fost testata pe un iPhone 3GS de catre un developer din Polonia, in clipul de mai jos. Din cate se vede, iDevice-ul functioneaza normal, fara probleme majore.
Din pacate, utilizatorii de iPhone 3G si de generatia a 2-a nu vor putea folosi iOS 5, spre deosebire de posesorii de iPod touch de generatia a treia.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment