Apple se alatura coalitiei pentru drepturile la intimitatea electronica


Apple s-a alaturat coalitiei Digital Due Process, un grup care militeaza pentru reformele legilor de supraveghere in Statele Unite ale Americii astfel incat ele sa asigre dreptul la intimitate pe tehnologiile moderne Internet.

Grupul de libertate civila Electronic Forntier Foundation a acordat companiei Apple o "stea de aur" ca semn de multumire pentru eforturile companiei de a combate pirateria in Congresul Statelor Unite. Dropbox, furnizorul de spatii de stocare de tip "nor", a primit de asemenea o stea pentru adeziunea sa la coalitie.

Scopul Digital Due Process  este "de a simplifica, clarifica si unifica standardele ECPA [Electronic Communications Privacy Act], furnizand protectie mai puternica impotriva pirateriei in comunicarea on-line si prin tehnologiile Internet moderne." p

ECPA a fost stabilit in 1986 pentru a reglementa comunicarea prin internet. Legea nu am mai fost schimbata de peste 25 de ani, cu toate ca tehnologiile s-au modificat aproape in totalitate.


Alti membri proeminenti ai coalitiei sunt Amazon, AT&T, Google, Intel si Microsoft.
 

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment