Cum sa salvezi semnatura SHSH cu Redsn0w (pentru utilizatorii de Windows)

Mai jos aveti instructiuni complete pentru a salva semnatura SHSH in Cydia, folosind Redsn0w pentru Windows.

Pasul 1

Creeaza un folder pe desktop si numeste-l Pwnage. Descarca Redsn0w 0.9.9b1 de aici si muta-l in folderul respectiv. Extrage dezarhiveaza arhiva .zip in acelasi fisier:



Pasul 2


Lanseaza executabilul redsn0w din fisierul pe care l-ai dezarhivat la pasul 1.

Utilizatorii de Windows 7 vor trebui sa ruleze executabilul ca administrator in Windows Vista compatibility mode. Petru a face acest lucru, fa clic-dreapta pe executabil > Proprieties > Run as Administrator.

Pasul 3

Dupa ce s-a deschis Redsn0w, selecteaza "Extras":


Pasul 4

Selecteaza SHSH Blobs din meniu:


Pasul 5

Selecteaza Fetch pentru a extrage semnatura SHSH si a o trimite catre serverul Cydia:


Pasul 6

Conecteaza-ti iPhone-ul la laptop / PC, inchide-l si apasa Next:


Pasul 7

Redsn0w te va ghida pentru a-ti introduce iPhone-ul in starea DFU (Device Firmware Upgrade) - e un fel de stare de restore in care va intra iPhone-ul. Daca gresesti nu-ti fa nicio problema, poti repeta procesul de cate ori este nevoie:

  1. Apasa butonul Power (din coltul dreapta sus) timp de doua secunde;
  2. Fara sa dai drumul la Power, apasa si butonul Home si tine-le apasate simultan pentru 10 secunde;
  3. Fara sa dai drumul la Home, da drumul la butonul Power, dar continua sa tii apasat butonul Home pentru inca 15 secunde.
Pasul 8

iPhone-ul va reporni acum:


Pasul 9

Acest pas este automatizat. Redsn0w va culege singur semnaturile SHSH de pe aparatul tau si le va incarca pe serverele Cydia:



Pasul 10

Odata ce procesul automatizat va fi finalizat, vei fi notificat(a) ca salvarea SHSH s-a terminat cu succes. Pentru a te intoarce in meniul Redsn0w, apasa Back:


Pasul 11 (optional)

Daca doresti sa te asiguri ca semnatura SHSH a fost salvata, apasa acum SHSH blobs si dupa aceea butonul Query pentru a te asigura ca Cydia a salvat semnatura SHSH.



Pasul 12

Introdu un asterisc (adica "*") in campul de cautare, si Redsn0w iti va afisa semnaturile SHSH salvate pentru toate aparatele tale:


Pasul 13

Redsn0w va face acum o cerere serverelor Cydia pentru a afisa semnaturile SHSH salvate:



Daca te intrebi acum de ce ai facut fisierul Pwnage in pasul 1, atunci a venit timpul sa-ti raspund: Redsn0w nu numai ca ti-a salvat semnatura SHSH pe serverul Cydia, dar a facut-o si local, adica in fisierul respectiv. Poti sa tii aproape semnatura SHSH pentru un plus de siguranta. Este un fisier cu extensia .plist:




Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment