Aproximativ 40% din utilizatorii de telefoane mobile din SUA si Marea Britanie planuiesc sa-si cumpere un iPhone 5

Doua noi studii arata ca interesul pentu viitorul iPhone 5 a crescut enorm in America de Nord si Marea Britanie. Aici, utilizatorii de telefoane mobile sunt dispusi sa renunte la platformele rivale reprezentate de Google si Research in Motion, in favoarea celei oferite de Apple.

Primul studiu a fost efectuat de reteaua InMobi si arata ca 41% din cei care detin un telefon mobil in Statele Unite, Mexic si Canada doresc sa-si achizitioneze un iPhone 5 in viitor. Din toti cei interesati, 50% l-ar cumpara in primele sase luni dupa lansare.

Acelasi sondaj sugereaza ca utilizatorii nu sunt atat de interesati in cazul unui iPhone 4S, adica un fel de upgrade al iPhone-ului 4. In acest caz, mai putin de 15% din ei au retineri in a-l achizitiona.



Cat ii priveste pe utilizatorii BlackBerry si Android, 52% si respectiv 27% au spus ca ar alege in schimb iPhone 5. In cazul iPhone-ului 4S, mai putini utilizatori BlackBerry si Android ar fi dispusi sa-si schimbe aparatele mobile - 28% si, respectiv, 11%.

In al doilea studiu, care a acoperit Marea Britainie, firma de cercetare InMobi a ajuns la rezultate similare:
 



Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment