Iata cum puteti vedea toti developerii de aplicatii din Cydia si ce aplicatii au creat


Daca faci parte din comunitatea jailbreak, atunci stii ca uneori poate fi putin mai greu sa gasesti ceea ce cauti pe Cydia. Desi in ultimii ani Cydia, magazinul de aplicatii "neoficiale" pentru iPhone, iPad si iPod touch, s-a imbunatatic constant, descoperirea aplicatiilor ramane inca o problema.

Cydia Developer Directory pare sa rezolve pentru moment problema. Alcatuit de baietii de la ModMyi, directorul va lista pe oricine scrie aplicatii cu adevarat folositoare pentru comunitatea jailbreak.



Developerii pot cere sa fie inclusi in director aici, daca doresc.

Iata ca o promisiune de a rezolva chestiunea in cauza vine odata cu directorul de developeri pe care ModMyi l-a creat. ModMyi tine cu dintii de cerintele pentru a putea fi adaugat la director:
Are you a jailbreak developer who would like to be added? We are looking for developers who have released products within Cydia, whether free or paid. We look at each submission manually to ensure that high quality products are listed. Some examples of apps we don’t count are apps built purely with UIWebViews in tabs, unpolished/buggy ‘crapps’, and items which are or promote illegal activity.
Initiative precum acestea sunt mai mult decat binevenite. Eu unul stiu acum ca-mi voi pierde mai mult timp prin respectivul director de acum inainte.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment