Blow your iPhone cu One Long Blow. Da, acum este posibil!

In engleza este o vorba destul de directa, care suna cam asa: "Blow my iPhone!". Ei bine, aplicatia asta duce lucrurile la un alt nivel. Face ca expresia sa aiba referinta la propriu.
Ideea e sa sufli in iPhone-ul tau cat de tare si de mult poti, fara sa inspiri aer nou. Daca esti un maniac al competitiilor, poti concura atat cu prietenii tai cat si cu persoane necunoscute din toata lumea pana si la acest "joc".

Dupa ce compari scorul obtinut in Game Center, il poti posta pe Facebook si Twitter sa vada si altii cat de tare poti sa sufli in iPhone. Dar oare cine s-ar lauda cu asa ceva?

Una din cele mai OK aspecte ale aplicatiei este capacitatea de a selecta din mai multe efecte de sunet atunci cand sufli in iPhone. A da, mie mi-a mai placut si faptul ca nu poti sa "pacalesti" jocul: oricat de putin timp te-ai opri pentru a trage aer in piept, One Long Blow detecteaza ca vrei sa trisezi si opreste timerul.

Asa ca mult succes la exersatul plamanilor!

Aplicatia este gratuita numai pentru un timp limitat. Descarc-o de aici.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. I can't understand much Romanian and Google translate doesn't help much, but I've downloaded the app and after I've used it for about 15 minutes, everybody in the office was starring at me: "what the hell is he doing" hillarious!

    ReplyDelete