Deutsche Telekom accepta deja pre-comenzi pentru Apple iPhone 5


Chiar daca nu au informatii oficiale despre urmatoarea generatie de iPhone (cu atat mai putin data oficiala a lansarii), Deutsche Telekom a inceput, cu toate acestea, sa accepte pre-comenzi pentru iPhone 5.

Un purtator de cuvant al retelei de telefonie din Germania a confirmat publicatiei Bloomberg ca, incepand de ieri, clientii Deutsche Telekom pot pre-comanda terminalul mobil.
Clientii care comanda succesorul iPhone-ului 4 vor primi un cupon pe care il vor putea folosi la lansarea iPhone 5. Nu este surprinzator ca reteaua nu cunoaste niciun detaliu al viitorului device (nici macar daca "iPhone 5" va fi numele sau oficial).

Focus.de transmite ca procesul de rezervare a unui iPhone 5 nu este facut public nici macar pe site-ul Deutsche Telekom. Clientii care doresc sa comande un iPhone 5 trebuie sa se deplaseze in magazinele retail ale retelei si sa discute termenii cu angajatii acestora.

Sistemul "primul venit, primul servit" permite ca numai un cupon sa fie dat unui client.

Intre timp, asteptam cu nerabdare posibilitatea ca din 29 septembrie sa putem pre-comanda iPhone-ul 5 direct de la Apple, iar din octombrie sa-l avem si in magazine.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. Si HP Pre3 a putut fi initial comandat in avans din Germania. Nemtii astia se misca inteligent!

    ReplyDelete