Castiga aplicatia Video Booth (Premium) pentru iPhone, iPod touch si iPad


Castiga acum unul din cele doua coduri promo pentru aplicatia Video Booth (Premium), oferite de blogul Totul despre iPhone si developerii de la TapMedia.

Video Booth e o aplicatie pe care am gasit-o cel putin amuzanta, ideala pentru distractia in grup. Vezi aici o recenzie mai detaliata.

Cum ma inscriu?

Pentru a te inscrie in concurs trebuie doar sa:
  1. Apesi butonul "Like" al paginii noastre de Facebook sau sa ne urmaresti pe Twitter;
  2. In cazul in care ne urmaresti pe Twitter, va trebui sa apesi "Retweet" dedesubtul acestui tweet si sa-l republici pe profilul tau. In cazul in care ne urmaresti pe Facebook, va trebui sa apesi "Share" dedesubtul acestui status si sa-l publici pe peretele tau.
  3. Lasa in sectiunea de comentarii de mai jos un link catre profilul tau de Twitter sau Facebook, pe care ai postat retweet-ul sau status share-ul (chiar daca este profil privat);
  4. Gata! Esti inscris(a) in concurs!
Cand ma pot inscrie?

Te poti inscrie incepand din acest moment! Data limita pentru inscrieri este joi, 29 septembrie 2011, ora 18:00. Cei trei castigatori vor fi anuntati vineri, 30 septembrie pe acest blog.

Castigatorii vor fi selectati 100% aleatoriu prin intermediul random.org si dupa o scurta verificare (ca au respetctat pasii inscrierii de mai sus) vor primi codurile promo pentru Video Booth Premium!

Va doresc mult succes!

Nu uitati ca un cod promo poate fi cadoul perfect pentru un prieten sau o persoana apropiata!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. Concursul este inchis. Dar urmatoarele doua persoane care ne vor da Like pe Facebook vor primi codurile promotionale.

    ReplyDelete