Descopera artistul ascuns din tine, cu Video Booth pentru iPhone, iPod touch si iPod


Intrebarea ar fi: artist sau pamfletar? Daca nici tie nu prea iti pasa de diferenta dintre acestea doua, atunci Video Booth este pentru tine!

Inregistreaza-ti prietenii si transforma-le vocile in voci de soricei, fa-le vorbele neinteligibile inversandu-le pronuntia sau arata-le partea "intunecata" a sufletului lor printr-o simpla editare a clipului inregistrat.


Video Booth poate face toate acestea, dar nu numai! Dupa ce efectuezi tot felul de  modificari ale vocii (inclusiv incetinire sau repezire a vocii) si adaugi unele efecte vizuale, te poti lauda la toata lumea cu noua ta creatie pe Facebook, YouTube sau pur si simplu trimitandu-le prietenilor clipul tau pe email.

Nu a fost niciodata mai usor sa fii director de productie!

Am testat versiunea gratuita a Video Booth si a mers fara probleme chiar si pe un iPhone 3GS. Are unele limitari de procesare a clipurilor care au fost rezolvate in versiunea platita (Premium).

Descarca Video Booth (Premium) din App Store sau inscrie-te in concursul nostru pentru a castiga doua coduri promo pentru aplicatie!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment