Descarca acum Windows 8 pentru developeri. Link-uri aici!


Azi Microsoft a expus Windows 8 si a promis o versiune destinata developerilor foarte curand. Am doua vesti bune pentru voi acum: nu numai ca respectiva versiune a aparut, dar ea este si disponibila pentru toata lumea!

Daca ti-ai dorit sa "pui mainile" pe Windows 8, acum a venit ocazia.Orice utilizator din lume poate descarca versiunea lansata acum cateva clipe de Windows 8, care vine atat pe versiunea de 64 de biti cat si cea de 32 biti. In fapt, sunt disponibile trei versiuni de Windows 8:
  1. 64 de biti cu unelte destinate developerilor, inclusiv aplicatii Metro destinate developerilor incepatori;
  2. 64 de biti cu aplicatii demo si fara uneltele de mai sus;
  3. 32 de biti fara nicio unealta destinata developerilor.
(link-uri pentru descarcare mai jos)

Retineti ca nu aveti posibilitatea sa faceti niciun upgrade atat timp cat folositi una din aceste trei versiuni destinate developerilor.

Daca laptopul / PC-ul tau ruleaza Windows 7, este foarte probabil sa poata rula si Windows 8. Cerintele de la sistem sunt urmatoarele: procesor de minim 1GHz, minim 1 GB RAM, minim 16 GB memorie libera pe hard si grafica X9. Windows 8 suporta si multi-touch, deci daca ai un touchpad multi-touch, cu atat mai bine:


Descarca Windows 8 pe 64 de biti, cu uneltele pentru developeri.
Descarca Windows 8 pe 64 de biti, fara uneltele pentru developeri.
Descarca Windows 8 pe 32 de biti.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment