Alta data a lansarii iPhone 5 a fost "scapata" de directorul executiv Orange, Stéphane Richard


Pana acum toate informatiile stranse de noi despre viitorul iPhone 5 au indicat o lansare a viitoarei generatie de iPhone la inceputul lui octombrie. Desi nu este publicate nicio data oficiala de lansare din partea Apple, unul din cei mai mari parteneri ai sai, anume Orange, a "scapat" printre degete o data de lansare, prin CEO-ul sau, Stephane Richard.
Stephane Richard a declarat in cadrul unei emisiuni radio foarte cunoscuta ca "Daca ar fi sa cred ce am auzit, iPhone-ul 5 va fi lansat in data de 15 octombrie". Deoarece este putin probabil ca CEO-ul unei companii care valoreaza si ruleaza cateva miliarde bune de euro sa nu fie informat corespunzator, putem presupune ca data pe care el a auzit-o este mai veridica decat datele care apar pe site-urile destinate zvonurilor Apple.


Reamintim de asemenea ca Foxconn deja produce 150.000 de iPhone 5 pe zi, asa ca nu mai este decat o chestiune de timp pana cand urmatoarea generatie de iPhone va aparea in rafturile magazinelor la noi in tara.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment