Descarca iOS 5 Beta 7 pentu iPhone, iPod touch si iPad

Daca ai mai testat lansari anterioare Beta ale sistemului de operare iOS 5, atunci ar trebui sa stii ca iOS Beta 7 a iesit azi pentru developeri. Lansarea iOS Beta 7 are loc la numai doua saptamani dupa lansarea versiunii Beta 6 de catre Apple.

Este probabil ca Beta 7 sa fie ultima versiune-test pentru iOS 5, care se apropie de lansarea sa oficiala luna aceasta sau, cel tarziu, in octombrie.

Modalitatea pe care Apple o indica pentru descarcarea iOS  Beta 7 este instalarea OTA (over-the-air) chiar de pe device-ul pe care doresti sa rulezi iOS 5, si nu prin iTunes. Pentru a face acest lucru, mergi la Settings > General > Software Update. In cateva minute, iOS 5 Beta 7 ar trebui sa fie instalat pe terminalul tau.

Daca doresti sa folosesti, totusi, metoda "traditionala" de update, poti descarca iOS Beta 7 de pe site-ul Apple destinat developerilor. Pentru a putea descarca noua versiune, trebuie sa ai un cont de developer pe care ti-l poti achizitiona in schimbul a $99 anual. Iti poti face contul aici.

Pentru a sincroniza device-ul tau dupa ce ai instalat iOS Beta 7, va trebui de asemenea sa upgradezi la iTunes 10.5 Beta 7, care este disponibil tot de pe site-ul Apple destinat developerilor.

iOS 5 este urmatoarea versiune de software care va rula pe iPhone, iPod touch si iPad. A fost expusa prima data la ultima WWDC (Apple World-Wide Developer Conference) si are mai multe functii incitante, pe care va invitam sa le explorati aici.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment