Foxconn produce la momentul de fata 150.000 de iPhone-uri 5 zilnic!

Un nou raport sustine ca Foxconn Electronics, unul din producatorii preferati cu care Apple a lucrat in ultimii ani, produce 150.000 de unitati iPhone 5 in fiecare zi. Cantitatea asteptata pentru livrare din partea Apple este undeva la 5-6 milioane in luna septembrie.

Raportul vine de pe site-ul DigiTimes si sustine ca 150.000 iPhone-uri zilnice este targetul pentru care Foxconn a semnat contractul de productie pe septembrie cu Apple.

Intre timp, si producatorul de lentile Largan Precision, producatorul de display-uri touch-screen TPK Holding, furnizorul de sticla G-Tech Optoelectronics si furnizorul de baterii Simplo and Dynapack "lucreaza de zori la capacitate maxima", sustine raportul.

Numarul de unitati iPhone 5 produse este estimat undeva la 22 milioane in al patrulea trimestru economic al anului, cand Apple va reduce considerabil stocurile de iPhone 4.


Apple va lansa viitorul iPhone in octombrie, iar incepand cu acest sfarsit de luna puteti deja pre-comanda urmatoarea generatie de iPhone.


Intre timp, iata si ultima fotografie pe care am vazut-o, zvonita a fi facuta cu camera iPhone-ului 5 (click pentru marire):






Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment