In sfarsit, Facebook pentru iPad poate fi lansat la evenimentul organizat de Apple in data de 4 octombrie


Daca va mai amintiti de evenimentul pe care Apple doreste sa il organizeze in data de 4 octombrie, avem inca o veste buna in legatura cu el: aplicatia Facebook pentru iPad poate fi in sfarsit lansata in cadrul lui.

Dupa o intreaga serie de negocieri intre cele doua companii, se pare ca lansarea oficiala a iPhone-ului 5 poate aduce cu sine si o aplicatie pentru iPad nou-nouta (si singura, in fapt).

Evenimentul nu este lipsit de :"sacrificiul" uman: Jeff Verkoeyen, inginerul Facebook care a creat aplicatia pentru iPad, a parasit compania in cadrul careia a lucrat in ultimii ani din cauza frustrarii ca aplicatia pentru care a muncit nu a fost inca lansata.

Aventura aplicatiei Facebook pentru iPad are o istorie destul de lunga: initial, Mark Zuckerberg a sustinut ca iPad-ul nu este "destul de portabil" pentru a merita o aplicatie Facebook dedicata special aparatului. Nu dupa mult timp, Facebook a fost "portat" pentru iPad cu ajutorul a repetate hack-uri raspandite din partea a mai multor publicatii de profil, cum este Totul despre iPhone. Insa, in cele din urma, o data cu upgrade-urile repetate pe care Facebook le-a implementat, hack-urile au devenit din ce in ce mai dificile de rulat pe iPad-uri.

Oricum, va fi interesant sa vedem, dupa un an si jumatate de la lansarea iPad-ului, aplicatia Facebook originala ruland pe acest iDevice.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment