Vezi aici noul prototip Bentley, care include produse Apple ca dotari standard


Recunoasteti interiorul de mai sus? Este vorba de bancheta din spate a unui nou prototip al producatorului de lux Bentley. A fost prezentat recent la Frankfurt Motor Show.

Arata superb, dar nu de aceea il prezentam aici. La o privire mai atenta, vedem ca ambele scaune din spare au construite in ele doua iPad-uri cu tastaturi bluetooth. Masina mai are si un iPod touch, pe langa alte produse Apple.


Conform site-ului How-Do, designerii de la Bentley au petrecut 170 de ore pentru a crea interiorul, care urmeaza sa fie facut integral manual si pielea cusuta manual.

Iata cum explica Bentley interiorul atat de focusat pe produse Apple:
“Many customers use their time in the Mulsanne to keep on top of their business commitments or simply take a few moments to relax. This fully functioning concept highlights the Mulsanne’s potential to help busy executives to communicate effectively and quickly whilst travelling.”


Daca ai nevoie de ceva mai sofisticat decat iPad-uri si iPhone-uri, un sertar din portbagaj gazduieste un Mac Mini, care are rolul unui centru media pentru display-ul de 15" din spate. Intrebul sistem poate fi controlat, totusi, prin iPod-ul touch, inclus in masina.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment