Jailbreak iPhone 4, 3GS, iPad 1 si iPod touch pe iOS 5 GM, cu Redns0w


Redsn0w a fost upgradat la versiunea 0.9.9b3 si acum aduce o surpriza frumoasa tuturor developerilor care si-au instalat iOS 5 Gold Master: auto-detecteaza firmware-ul iOS 5 GM.

iPhone Dev-Team ne avertizeaza ca este un jailbreak priponit (tethered) pentru toate device-urile, cu exceptia iPhone-ului 3GS pe bootrom vechi. Aceasta inseamna ca daca aparatul tau va fi repornit, va trebui sa-l conectezi la calculator si sa selectezi din Redsn0w "Just boot" la fiecare dechidere. In caz contrar, aplicatiile pe care le-ai descarcat prin jailbreak nu vor functiona.

Ultima versiune de Redsn0w poate fi descarcata de aici (pentru utilizatorii de Windows) si de aici (pentru utilizatorii de Mac).




Ghidul de jailbreak iOS 5 GM cu Redsn0w este atat de simplu incat nu ar cuprinde decat un pas: deschideti Redsn0w, faceti click pe "Extras" (vezi foto jos), apoi selectati "Select IPSW". Redsn0w va detecta automat firmware-ul iOS 5 GM, dupa care selectati "Back" si apoi "Jailbreak" din imaginea de mai jos. Simplu ca "buna ziua":

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

4 comments:

  1. salut ! am un iphone 4 este aprins si nu mai vad pe ecran, este negru, cand il bag la incarcat imi arata marul apple, ce sa fie oare ?

    ReplyDelete
  2. Descărcări redsnow, intra in meniu, da-i just reboot si este posibil sa-ți meargă. Așa pateam eu cu un iPhone 4 cu gevysim ultra.

    ReplyDelete
  3. Nu pot sami instaleze facebook pe 3G iPhone mă poate ajuta cineva

    ReplyDelete
  4. Buna ziua,
    Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic. Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

    Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe
    http://totuldespreiphone.blogspot.ro/


    Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
    Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.
    Cu stima,

    Catalina Dobrean
    Media Account Manager


    Promo Logic Media Service

    catalina.dobrean@gmail.com

    www.promo-logic.com

    ReplyDelete