Jailbreak pentru iPhone 4 si iPhone 3GS pentru iOS 4.1 cu Limera1n (Foto si Detalii)

Limera1n, scos de amicul nostru GeoHot, care in timpul liceului in loc sa-si faca temele downgrada firmware-uri pe PSP-uri, face jailbreak la toate device-urile care ruleaza pe iOS 4.1.

Important: acest ghid se adreseaza celor care NU depind de un unlock anterior, care ar trebui sa urmeze acest ghid (click). Daca ai telefon / iPod Touch adus din SUA sau mai stiu eu de unde si l-ai decodat (i-ai facut unlock), nu trebuie sa upgradezi la 4.1 decat in modul descris in ghidul mentionat. pentru ca altfel ti se va upgrada si baseband-ul si vei pierde, astfel, unlock-ul, ramanand cu o caramida in loc de telefon. Ca sa nu se intample asta, urmeaza ghidul ingenios catre care am lasat deja doua link-uri in acest paragraf.

Acest ghid, ca oricare altul de jailbreak si unlock, se urmeaza pe propria raspundere. Toti pasii sunt testati, insa nimeni nu va putea garanta vreodata functionarea perfecta a unui soft si eliminarea totala a erorii umane (a utilizatorului care aplica acest ghid).

PASUL 1

Downloadeaza Limera1n de aici si iOS 4.1 de aici pentru device-ul tau (daca nu-l ai deja instalat):

    PASUL 2 (daca nu ai deja instalat iOS 4.1)

    Instaleaza iOS 4.1 pe device-ul tau deschizand iTunes, selectand device-ul si tinand apasat SHIFT (Windows) sau OPTION (Macintosh) si dand click pe Restore. Selecteaza fisierul .ipsw descarcat in pasul 1 si lasa iTunes sa-si faca treaba:


    PASUL 3 

    Cu telefonul conectat, acceseaza Limera1n.exe downloadat in pasul 1 si apasa "Make it ra1n":


    PASUL 4

    Asteapta ca Limera1n sa-ti introduca device-ul in modul recovery, dupa care urmeaza instructiunile:


    • Tine apasat butonul "Home" si in acest timp apasa butonul "Power":
    •  Da drumul la butonul "Power" atunci cand Limera1n iti cere:
    • Telefonul tau este acum in modul "DFU" (Device Firmware Upgrade - un fel de recovery din care isi va reveni singur):

    PASUL 4:

    Iconita Limera1n iti va aparea acum pe ecranul telefonului, printre aplicatii. Tocmai i-ai facut jailbreak telefonului tau. Acceseaza iconita.

    PASUL 5:
    Dupa ce ai accesat iconita Limera1n, apasa pe "Cydia" si instaleaza-ti... Cydia :) Felicitari.

    Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

    2 comments:

    1. Salut.As vrea sa stiu si eu ce ghid sa urmez am un iphone 3g v4.2.1 si as vrea sa trec la 4.1.Telefonul a fost adus din america si a fost decodat in Romania. Firm 6.15

      ReplyDelete
    2. hmmm, un downgrade la un iPhone decodat... cam naspa... daca ai semnatura SHSH salvata, incearca acest ghid: http://totuldespreiphone.blogspot.com/2011/01/cum-sa-downgradezi-ios-instaleaza-o.html

      ReplyDelete