Sony a castigat ordinul de sechestru asupra bunurilor lui George Hotz

Curtea SUA a acceptat ordinul de sechestru temporar al bunurilor lui George 'GeoHot' Hotz, ordin redactat de cei sase avocati angajati de Sony pentru a-l opri pe GeoHot sa faca jailbreak Play Station-ului 3.

Pe langa sechestru, Curtea a mai dispus oprirea distribuirii jailbreak-ului de catre Hotz si a celorlaltor persoane care au ajutat la crearea software-ului respectiv. De asemenea, acestora li s-a interzis explicit sa acorde ajutor in procesul de jailbreak sau sa indemne pe altii sa aplice procesul.

Lui Hotz i s-a ordonat sa predea toata aparatura de care s-a folosit pentru a crea, a testa si a raspandi jailbreak-ul pe care l-a conceput. Daca procurorii sunt "pusi pe treaba", asta inseamna ca GeoHot nu va mai ramane in casa cu niciun aparat computerizat!

Deocamdata exista o "gaura" in cazul celor de la Sony, anume faptul ca este indreptat 100% impotriva lui George Hotz. Aceasta inseamna ca, in conditiile in care vor castiga si lui GeoHot i se va interzice sa conceapta un soft asemanator, oricine va putea sa-i continue munca.

Prin urmare, scena mondiala a jailbreak-ului nu va avea la fel de mult de suferit ca si George Hotz.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment